LEEAB Logotyp

Slipning

Vi utför slipning och fräsning av betonggolv.

LEEAB har lång erfarenhet av slipning- och fräsningsarbeten. Vi har utrustning för att kunna utföra slipning av betonggolv, golvfärg, spackel och betongfräsning.

LEEAB sätter kundens behov först! Kvalitet, Erfarenhet och Hållbarhet är nyckelorden i vårt arbete. Vi är lyhörda inför era behov och önskemål genom en öppen dialog från start till mål. Vi tror transparens och tillgänglighet är viktigt för ett lyckat samarbete!

LEEABs kontor ligger i Härnösand och vi utför jobb främst i Härnösand, Sundsvall, Timrå, Kramfors, Örnsköldsvik, Hudiksvall och Ånge. Målsättningen är att vara en självklar aktör i Västernorrland, Jämtland med angränsande län. Finns behov och önskemål har vi möjlighet att utföra arbeten i hela Sverige.

Vi utför små som stora arbeten åt företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Slipat betonggolv

Slipning

LEEAB erbjuder slipning av betonggolv, golvfärg, spackel och även betongfräsning. Betongslipning innebär att man slipar bort det översta lagret (betonghuden av cement), tar bort ojämna ytor och eventuella beläggningar tills man når en mer slitstark betong.

Betong är ett slitstarkt material som kan behöva slipas ibland. Det kan vara för att reparera en dålig gjutning, för att få en fin yta att gå på eller för att öka livslängden. Vi har maskiner, personal och erfarenhet för att få det bästa möjliga resultatet.

Kontakta oss för slipning- och fräsningsarbeten!

Kontaktuppgifter

Ditt meddelande har skickats. Tack!

Om du har kompletterande frågor kan du ringa oss på 070-600 71 51 eller maila direkt till info@leeab.se