LEEAB Logotyp

BETONGHåltagning och sågning

Vi utför alla typer av håltagning och sågningsarbeten i olika material, som betongtegel, trä, plåt och granit. 

LEEAB har lång erfarenhet av betonghåltagning och sågning i olika material och har utrustning för att göra alla typer av hål.

LEEAB sätter kundens behov först! Kvalitet, Erfarenhet och Hållbarhet är nyckelorden i vårt arbete. Vi är lyhörda inför era behov och önskemål genom en öppen dialog från start till mål. Vi tror transparens och tillgänglighet är viktigt för ett lyckat samarbete!

LEEABs kontor ligger i Härnösand och vi utför jobb främst i Härnösand, Sundsvall, Timrå, Kramfors, Örnsköldsvik, Hudiksvall och Ånge. Målsättningen är att vara en självklar aktör i Västernorrland, Jämtland med angränsande län. Finns behov och önskemål har vi möjlighet att utföra arbeten i hela Sverige.

Vi utför små som stora arbeten åt företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Håltagning

Betonghåltagning och sågning

Betonghåltagning i Härnösand

LEEAB erbjuder en rad håltagnings- och sågningstjänster i olika material. Vi utför sågning och borrning av dörrar, golv, väggar, spårsågning samt genomföringar i plåt, tegel, trä och betong.

LEEAB använder moderna maskiner för att arbetet ska ske så smidigt och effektivt som möjligt och ge optimalt slutresultat. Vi utför kärnborrning i betong, tegel, granit, stambyte, trä med mera. Vi har utrustning för att klara borrning i dimensionerna 10 till 850 mm. Borrning utförs bland annat i väggar och valv för rör-, el- och ventilationsinstallationer som Pax-ventiler. Vi erbjuder även sågning i samma material i de fall där sågning lämpar sig bättre än håltagning. Vi väggsågar och golvsågar med diamantklingor i alla typer av material såsom betong, tegel, granit, murade väggar, armerad betong, bankvalv, balkar med mera.

Sågning av murar på ombyggnad fängelset i Härnösand.

LEEAB erbjuder bland annat

Bilder håltagning

Här kan du se lite bilder från jobb när vi borrat och sågat i betong, granit och andra material.

Kontakta oss för håltagning- och sågningsarbeten!

Kontaktuppgifter

Ditt meddelande har skickats. Tack!

Om du har kompletterande frågor kan du ringa oss på 070-600 71 51 eller maila direkt till info@leeab.se