LEEAB Logotyp

Arbeta hos LEEAB

Är du intresserad av att arbeta med oss?
Läs mer och skicka in ditt CV här nedan.

Just nu söker vi:

Arbetsledare

Om tjänsten

Vi behöver nu stärka upp vårt team med en driven och erfaren Arbetsledare. Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Är du prestigelös och gillar att samarbeta, samtidigt som du tycker om att ta stort eget ansvar? Då är det dig vi söker!

LEEAB grundades 2016 och är ca 20 anställda. Vi utför håltagning i de flesta material såsom betong, tegel, granit, men utför även övriga rivnings- och sågningsarbeten, asbestsanering samt byggledning och konsultation inom bygg- och anläggningsbranschen.

LEEABs kontor ligger i Härnösand, målsättningen är att vara en självklar aktör i Västernorrland med angränsande län. Vi utför små som stora arbeten åt företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Om jobbet

Som arbetsledare är ditt uppdrag att skapa förutsättningar för att medarbetarna i produktionen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt. För att lyckas med det arbetar du nära produktionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbetsledning, planering, samordning och uppföljning.

Du kommer att ha många kontaktytor med såväl medarbetare som entreprenörer. Du kommer att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer, besöka potentiella kunder och offerera jobb.

Vi kan erbjuda ett utmanande och roligt arbete för dig som trivs att arbeta i både stora och små projekt. Som ledare är det viktigt att du skapar laganda samt visar respekt för andras åsikter. På LEEAB sätter vi säkerheten främst och det ingår i rollen att vara klarsynt och ha ögonen på vår egen och andras arbetsmiljö.

På LEEAB blir du en del av en företagskultur med sunda värderingar. Vi låter ledorden delaktighet, kommunikation och ansvar genomsyra vårt arbete.

Vem är du?

 • För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från arbete inom byggbranschen och har kanske en liknande roll idag
 • Du har förmågan att planera, prioritera och arbeta strukturerat på ett kvalitetsmedvetet sätt.
 • Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet.
 • Du förstår värdet av en god kommunikation och ett gott kundbemötande
 • Du är ansvarstagande och driven med hög arbetsmoral.
 • Du har erfarenhet av projektstyrningssystem samt kalkylering

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är engagerad, har god samarbetsförmåga, är en god kommunikatör och lagspelare som har förmågan att involvera och kommunicera med övriga i projektet.

För att trivas och bidra i rollen bör du ha utbildning inom relevant område och/eller några års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom branschen.

Vi ställer krav på att du har B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Leif Erlandsson 070-600 71 51.

Håltagare

Om tjänsten

Vi söker personal med erfarenhet av betonghåltagning och saneringsarbete. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare där vi tillsammans bidrar till bra resultat i våra projekt. På LEEAB är ledorden delaktighet, kommunikation och ansvar viktiga och alla medarbetare arbetar aktivt för en säker arbetsplats där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Du kommer arbeta i små och stora projekt i Västernorrland med omnejd.

Dina arbetsuppgifter innebär främst:

 • Väggsågning 
 • Golvsågning
 • Håltagning
 • Golvsågning 
 • Saneringsarbete
 • Rivningsarbete

 

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar i branschen och har några års erfarenhet av håltagning och/eller sanering. Du är engagerad, ansvarstagande och självgående. Du arbetar strukturerat och kan arbeta både individuellt och i grupp. Du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Du är en person som är positiv och sätter laget framför jaget.

Meriterande:

 • Utbildning inom byggbranschen
 • Erfarenhet av håltagning
 • Erfarenhet av saneringsarbete
 • Utbildning för att utföra sanering
 • Heta arbeten
 • Liftutbildning

 

Krav:
B-körkort

Kontakt:
Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Leif Erlandsson 070-600 71 51.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Lämna in CV

Alternativt:

Kontakta oss direkt

Ditt meddelande har skickats. Tack!

Om du har kompletterande frågor kan du ringa oss på 070-600 71 51 eller maila direkt till info@leeab.se